måndag 15 november 2010

Dumbo ritt plus vart senaste boende i lonley beach

I fredags sa var vi po elefant trecking. Vi hade fatt tips om ett speciellt elefant camp som vandrade in i djungeln till en liten oas av sotvatten fron bergen, till skillnad fron de andra campen som badar med elefanterna i stora ''regnp'o'lar'' som bildas under regnperioden. Val uppe po den 5ton tunga elefanten kande man sig inte sa kaxig langre kan vi meddela. Och Emma som ar lite hojdradd kissade nastan po sig. Under turen sa blev Alex attackerad av myror som var ute efter hans kamera, men snabbtankt som han ar so slangde han snabbt ner den fron elefanten i graset. Tur for oss sa klarade sig kameran attacken! Men det positiva var att ryttaren fick hoppa av for att hamta den. Da Emma fick satta sig fram och ''styra'' medans han fotade oss.


Nu ar vi vid lonely beach som ar precis vad den heter, ode och super trakig. Sa imorgon bitti tar vi forsta basta taxi ner till fiske staden Ban Bang Bao. Som tur har vi i alla fall kunnat slappa vid poolen po hotellet och atit billigt.


Varma halsningar fron oss nere i varmen till er dar hemma i kylan... mohahaha


Ops! det gar inte att lagga upp nagra bilder far bli en annan gang tjing

2 kommentarer:

  1. Låter som ni har det jätte bra ! Vilket äventyr att rida på elefant !
    Här är "skit" väder ...Så det är bara för er att njuta <3
    Puss på er Gunilla

    SvaraRadera
  2. hej emma äntligen har du lagt ut nåt nytt hoppas du har det bra kram linnea och vi har skaffat skype och emma skicka mejl till mig....

    SvaraRadera