söndag 5 december 2010

koh tao! En blot o men en massa vanner har kommit ner !

Sista dagen pa koh chang var sa bra, vi larde kanna nagra thaiare pa en resturang som fragade oss efter dom hade stangt om vi ville folja med till stranden dricka ol och lyssna pa lite Guru.. Efterrat fick vi skjuss pa en flakmoppe 50 meter hehe och de tyckte det var jobbigt att saga hej da men vi kommer antagligen komma tillbaka till underbara Koh Chang.


Nu har antligen vara vanner anlant till oss pa den nya on koh tao... Det ar sa kul att de antligen ar har nu ! Vi har redan hittat utestallen som har blivit vara favoriter och resturangen pa hotellet ar det jatte god mat. Det kanns nastan som man ar pa en charter for vi har mest tagit det lugnt pa hotellet vid polen och nastan bara atit pa deras goda resturang .. men det kan vara skont det ocksa ibland.  Pa hotellet finns det en hund som Emma borjade mata med korv och nu ar dom galna i varandra .. Den foljer oss vart vi an gar och nar man oppnar dorren pa morgonen piper den  for att den vill ha korv och ar sa glad.  Jag kollade upp vad det skulle kosta att ta med en vovve hem fran thailandet och det var alldeles for dyrt (over 35 tusen ) laste vi haha och hunden far sitta i karatan i manga trakiga manader... Sa nu har har Emma bestamt sig for att lamna hunden har hemma dar hennes riktiga hem ar. Just nu ar Alex jatte sjuk och har feber men han ar pa battrings vagen sager han:) vi tror han satt for kallt pa vagen hit ner fran bangkok i baten var det jatte kall Ac sa man fros jatte mycket. 
Koh tao ar valdigt kand for att dyka har och nasta vecka nar alla ar friska ska vi borja dyka! Idag var vi pa en o dar alla snoklade dar man sag allt fra Nemo till sma  minihajar.


Nu ska vi kaka mat vi hors senare Tingting !!!



vara favorit pankakor!




vantan pa bussen til bankok


vantan pa baten till koh kao



vart rum pa koh tao

hunden

en del av ganget ar samlade igen!

brand kille!


matilda och en liten thaiflicka

karleksparet


pizza och ol pa stranden




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar